raadplegingen

 

RAADPLEGINGEN ENKEL OP AFSPRAAK

Je maakt je afspraak bij de arts naar keuze. Bij afwezigheid van je vertrouwde arts, kan één van de collega’s u zeker verder helpen. Elke arts in onze groepspraktijk heeft toegang tot uw elektronisch medisch dossier.

 

DRINGENDE PROBLEMEN

Indien er voor dezelfde dag geen afspraak online meer vrij is en je geconfronteerd wordt met een dringend medisch probleem, kan je telefonisch contact opnemen met het secretariaat (015/70.70.77).

 

STEEDS MEE TE NEMEN

Gelieve steeds je identiteitskaart of ISI+ kaart mee te brengen naar de raadpleging.

 

BETALINGWIJZE

Betalen kan cash of met de bancontact-app.

MEERDERE KLACHTEN – MEERDERE PERSONEN – MEERDERE AFSPRAKEN

Er wordt per afspraak 15 minuten voorzien. We vragen je om niet met een lijst van problemen naar de raadpleging te komen. Dit maakt de raadpleging minder efficiënt. Je arts zal met jou de meest dringende problemen aanpakken. Voor de overige problemen geven we je graag een nieuwe afspraak.

Indien je met meerdere personen naar de raadpleging wenst te komen, vragen we je om meerdere afspraken te boeken. Zo kunnen we voor iedereen de nodige tijd nemen.

Gelieve hiermee zoveel mogelijk rekening te houden om het afsprakensysteem zo optimaal mogelijk te laten functioneren en uit respect voor de patiënten die na u komen.

 

UITGEBREIDE ONDERZOEKEN

Voor meer uitgebreide onderzoeken zoals een ECG, medische onderzoeken voor een verzekering, kleine chirurgische ingrepen, eerste psychologische gesprek,.. moet er meer tijd worden voorzien en vragen we om telefonisch een afspraak te maken via het secretariaat.